Introductie Cursus Schilderen en Tekenen van 3 lessen

Stoomcursus ter kennismaking

Deze korte introductie cursus met teken- en schilderopdrachten is ideaal als je wilt kennismaken met Atelier de Kraamkamer. Ook leer je zo op een snelle manier verschillende materialen kennen en ontdek je welke technieken je het best liggen.

Via de link onderaan deze pagina kom je bij de informatie over de data en kan  je je inschrijven voor de cursus.

Hoe vind je een leuke schildercursus Amsterdam die bij je past

Tik Schildercursus Amsterdam in bij Google en je krijgt honderden aanbiedingen. Hoe kies je daaruit? Is de docent wel goed? Is het niveau niet te hoog of juist te laag? Is het een fijne plek met genoeg ruimte? Hoe is de sfeer? Of misschien weet je niet precies wát je wilt doen, of ken je de materialen niet goed genoeg.

De proef op de som nemen in het atelier van Helga Kos

Op internet kan je alleen de websites beoordelen. Want hoe een schildercursus echt is kom je pas te weten als je de lessen volgt. Daarom hebben we deze korte introductie cursus opgezet. Zodat je in korte tijd kennis kunt maken met verschillende technieken en materialen. Op deze manier ontdekt je of je Atelier de Kraamkamer een fijne plek vindt. En daarnaast natuurlijk of de lessen bij je passen.

Wat gebeurt er in op de introductie cursus

In korte tijd verken je in vogelvlucht de mogelijkheden van een schildercursus bij Atelier de Kraamkamer. waardoor je de docent, Helga Kos, leert kennen en daarnaast ervaart wat de lessen voor je doen.
Wanneer je met de introductie cursus de smaak te pakken hebt gekregen kan je daarna meedoen met een van de langere cursussen.

Heb je vragen?

Mocht je nog vragen hebben na deze toelichting, neem dan vrijblijvend contact op via e-mail dan krijg je z.s.m. antwoord per e-mail. Maar als je liever teruggebeld wilt worden, vermeld dan je telefoonnummer.