Informatie Workshops

Kies een Schilderworkshop of Tekenworkshop

Een schilderworkshop of tekenworkshop is interessant om een schildertechniek te leren kennen of om gewoon een dagdeel ontspannen en creatief door te brengen. Je kunt je hier inschrijven voor een van de workshops van het programma. De data en prijzen vind je per workshop vind je onder elke pagina van een workshop. Bij Agenda vind je de data en tijden van alle lessen. De workshops worden gegeven door Helga Kos

Het maximum aantal deelnemers voor een teken- of schilderworkshop van ons programma is 12 personen, het minimum is 6.

Voel je vrij om nieuwe dingen uit te proberen

Kom heerlijk een middag of een hele dag schilderen en tekenen in het gastvrije atelier. Of koop een cadeaubon waarmee je iemand een schilderworkshop cadeau kunt geven. Je hoeft geen schilderervaring te hebben, want iedereen krijgt persoonlijk advies en wordt op zijn of haar eigen niveau begeleid. Het gaat vooral om het plezier van het maken, maar je leert ook veel tijdens de workshops. En je ontdekt vast een paar verborgen talenten.

Schilderworkshop op maat voor een eigen groep

Bepaal zelf datum en thema

Als je je met een groep een creatieve ochtend of middag wilt doen kan ik een workshop verzorgen die helemaal toegespitst is op je gezelschap. Die groep kan bestaan uit vrienden, familieleden of het team van je werk. We bepalen dan samen het onderwerp van jullie eigen workshop.
Voor bedrijven zijn er ook nog andere mogelijkheden, zoals Teambuilding workshops, In Company workshops en lezingen, gegeven op de locatie van je bedrijf. Lees meer over de opties voor bedrijven.

Wat doe je met de resultaten

Elke workshop wordt afgesloten met een eindbespreking. Dit is geen beoordeling waar punten uitgedeeld worden, maar we zetten de gemaakte werken bij elkaar, wat altijd een verrassend veelzijdig beeld oplevert, en we kijken vooral waar ieders kwaliteiten liggen. Het werk dat je op de workshop maakt zal zeker de moeite waard zijn om in te lijsten en thuis of op de werkplek een plaats te krijgen. Een tastbare herinnering aan een mooie gezamenlijke middag of avond.

Extra’s met lunch of diner

Ook is er op het atelier de mogelijkheid om workshops te combineren met een heerlijke lunch, een diner, of een uitgebreide koffie- theetafel. Neem contact op als u weer wilt weten over workshops met een extra activiteit.